nakit.jpgVeliki šampionski pehar Novosadskog sajma na 14. međunarodnoj izložbi zlatarstva, časovničarstva i optike „Sjaj”, za vrhunski kvalitet nakita i asortiman uručen je „W.O.G – Zlatarstvu” iz Valjeva. Ovo je peto učešće valjevske firme na Novosadskom sajmu i treće uzastopno osvajanje Velikog šampionskog pehara.

Stručna komisija koja je ocenjivala kvalitet proizvoda bila je sastavljena od vrhunskih poznavalaca zlatarske umetnosti, a uzorci za ocenjivanje uzeti su direktno sa izložbenog štanda. U WOG zlatarstvu smatraju da su nagrade došle za proizvode iz svakodnevne serijske proizvodnje koje je komisija odabrala putem slučajnog uzorka zbog čega su im priznanja još draža.

Zlatarstvo uvek privlače pažnju široke populacije pre svega zbog vrednog nakita od zlata, srebra i drugih plemenitih metala, ukrašenih dijamanata, brilijanata, biserima i drugim poludragim i dragim kamenjem. Ipak tek mali procenat zlatnog nakita se zaista proizvodi kod nas, a oseća se i nedostatak povoljnih kreditnih aranžmana koji bi mogli biti plasirani u ovu granu privrede.

U WOG zlatarstvu planiraju objedinjavanje savremenog proizvodnog prostora koji će biti opremmljen novim tehnološkim celinama čime će se upotpuniti asortiman , ali će značajna sredstva biti uložena i u zaštitu životne sredine.

Prikaži još ovjava iz Društvo

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

TA „Vaskršnji susreti planinara Srbije“

Prema kalendaru akcija PS Srbije PSD „Magleš “ iz Valjeva Vas poziva na Tradicionalnu akci…