infakt__frame.jpgUdruženje Pobeda za Valjevo izražava veliko zadovoljstvo zbog neodržavanja gej povorke sramote juče u Beogradu. Ovo je velika pobeda tradicionalne Srbije koja opstaje već 2000 godina na svojim vrednostima i ovo nije pitanje obične manifestacije i ljudskih prava kako pokušavaju da nam predstave histericni sledbenici i plaćenici moralno posrnule zapane civilizacije, navodi se u saopštenju ovog Udruženja.

U saopštenju se dodaje da je ovo bio jedan od značajnih pokusaja razaranja našeg društva i to samo kao uvod u potpuno uništenje vekovima stvaranih vrednosti naše nacije, a što je poslednja prepreka potpunoj okupaciji naše države od promotera takozvanog “novog svetskog poretka”.

Narodni otpor vlasti se pokušava predstaviti kao nasilje pojedinaca. Rezim Tadića I Dačića neće uspeti da slomi Srbiju, a omladina Srbije je pokazala kad je najteže da je dostojna svojih predaka koji su milionskim žrtvama u prošlosti izvojevali slobodu za njih.

Ponosni smo na mladost naše Srbije I to nam daje još veću snagu da istrajemo u borbi koju vodimo protiv ove vlasti, stoji u saopštenju Udruženja Pobeda za Valjevo

Prikaži još ovjava iz Politika

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

Primopredaja dužnosti načelnika Кolubarskog upravnog okruga

“Odlukom Vlade Republike Srbije, na dužnost načelnika Кolubarskog upravnog okruga po…