infakt__frame.jpgMilovan Stepandić danas je i zvanično predstavljen javnosti kao trener KK Metalac, a rukovodstvo kluba ističe pre svega uspehe koji je Stepandić postigao sa klubovima u svojoj dugogodišnjoj karijeri. U ovom valjevskom prvoligašu ne kriju svoje ambicije da zaigraju u Jadranskoj ligi, kao i očekivanja od novog trenera. Predsednik kluba Duško Đukanović kaže i da su dobili poziv da igraju u Balkanskoj ligi.

Pedesetpetogodišnji Milovan Stepandić trenersku karijeru započeo je još 78. gdine, najpre u rodnom Šapcu, a potom i u osječkoj Slavoniji i podgoričkoj Budućnosti. Najveće uspehe postigao je sa ekipom Iva Zorka Šabac. Bio je na klupi Borca iz Čačka, Vojvodine, Lajonsa i beogradskih Lavova. KK FMP-a dok je Stepandić bio trener obezbedio je plasman u Jadransku ligu.

U toku je i formiranje tima, a plan je da se radi ceo jun kao i prošle godine jer je to dalo rezultate u protekloj sezoni.

Klub će u narednoj sezoni računati samo na igrače koji će dati svoj maksimum, a ukoliko fizički bude sprema i oporavjen Branko Jereminov mogao bi se ponovo naći na parketu valjevske hale sportova.

Prikaži još ovjava iz Sport

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

TA „Vaskršnji susreti planinara Srbije“

Prema kalendaru akcija PS Srbije PSD „Magleš “ iz Valjeva Vas poziva na Tradicionalnu akci…