infakt__frame.jpgRadna grupa Ministarstva ekonomije i regionalnog razvoja uskoro bi mogla doneti konačnu odluku o socijalnom programu za preostale radnike Stefila, saopšteno je iz Odseka za inforimisanje i protokol Grada Valjevo.
U saopštenju se dodaje da je treći krug socijalnog programa za preostale radnike “Stefila” skoro izvestan i da su svi relevantni činioci su saglasni po tom pitanju. Na sastanku u Ministarstvu ekonomije i regionalnog razvoja, bili su prisustni pomoćnik gradonačelnika Valjeva Radivoje Milutinović i Miloje Obrenović, načelnik Kolubarskog okruga.
Pomoćnici ministra Mišela Nikolić i Milan Josipović i predstavnici Agencije za privatizaciju rekli su da će Radna grupa ovog ministarstva uskoro doneti konačnu odluku o socijalnom programu. Oni su odbacili sumnje pomoćnika gradonačelnika Radivoja Milutinovića da će zbog ekonomske krize biti odbijen socijalni program, tvrdeći da realizacija nije ugrožena restriktivnim merama Vlade Srbije.
Osim ove teme vezane za socijalni program, bilo je reči i o modalitetima kako bi grad Valjevo mogao da posreduje da se lokacija buduće industrijske zone na mestu današnjeg “Stefila” oživi i učini privlačnom za investitore.

Prikaži još ovjava iz Samouprava

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

Za opremanje igrališta u valjevskim obdaništima 11 miliona dinara

Grad Valjevo će dobiti 11 miliona dinara za opremanje igrališta u dvorištima valjevskih ob…