kopaonik_kopaonikskijanje.jpgEkološko biciklističko društvo “Green bike” uspešno je nastupio na medjunarodnom sajmu turizma u Beogradu s ciljem da se promoviše i skrene pažnja na potencijale valjevskog kraja, pre svega prirodnih lepota ali i na mogućnosti odmora na selu, rekreacije i avantura.

Veliko interesovanje koje su pokazali posetioci na sajmu turizma za prirodne atrakcije i autentičan seoski ambijent ukazuje i da postoji potreba za očuvanjem ovakvih prirodnih celina koje treba staviti pod zaštitu i sprečiti pre svega svaku dalju neplansku i divlju gradnju ali i svaki drugi oblik zagadjenja i ugrožavanja eko-sistema.

Biciklističko društvo Green Bike je nastalo 2003. godine i od tada prvenstveno radi na podizanju ekološkog morala u Srbiji. Pomalo zabačeni i nedostupni predeli valjevskog kraja kao što je kanjon Trešnjice ostali su relativno čisti i sa očuvanim prirodnim ambijentom što je velika prednost, a u Ekološko-biciklističkom klubu kažu da je najbitnije poštovati zakone prirode.

Prikaži još ovjava iz Ekologija

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

Bolje grejanje i uštede u kućnom budžetu za 35 Mioničana

I Mioničani su dobili priliku da upola cene poboljšaju grejanje i klimatizaciju u svojim k…