dom_ydravlja_1.jpgU okviru kampanje „izabrani lekar“ valjevski Dom zdravlja pokrenuo je još jednu nagradnu igru u cilju podsticanja građana da izaberu svog lekara. U izvlačenju prve nagrade-sedam dana boravka u Grčkoj, učestvuju svi građani koji su do sada izabrali lekara, dok u izvlačenju druge dve nagrade, a to su sedam dana boravka na Divčibarama i televizor, učestvuju građani koji lekara izaberu u narednih mesec dana, odnosno do izvlačenja nagrada najavljenog za 29. mart.

Ovog puta u nagradnoj igri učestvuju svi školarci koji su izabrali svog lekara, tako da ovim putem pozivamo roditelje da zajedno sa svojom decom izaberu pedijatra i učestvuju u izvlačenju nagrade 29. marta, a nagrada za njih je računar, dok će mališanima koji još nisu pošli u školu biti dodeljene igračke i slagalice.

Izabrani lekar pacijentu je dostupniji, savet može dobiti i telefonom, na isti način može tražiti recepte za hroničnu terapiju. Doktor je dobro upoznat sa zdravljem svog pacijenta, ali i njegove porodice. Izabrani lekar prati i unapređuje zdravlje svog pacijenta. Samim tim postiže se i preventiva bolesti savremenog doba, koje se mogu sprečiti redovnim pregledima i praćenjem zdravlja stanovništva. Prema poslednjim podacima u valjevskom Domu zdravlja registrovano je 68 odsto korisnika, što ga svrstava na sedmo mesto u Srbiji po broju izjašnjenih građana.

Prikaži još ovjava iz Zdravlje

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

Od lečenja do rođenja beba

U ovo vreme kada se po demografskoj slici koja je katastrofalna u Srbiji, gde smo posle Dr…