infakt__frame.jpgPripremajući projekat Klub mladih ’’Kolubara’’ koji će u okviru osnivanja Kancelarije za mlade finansirati Ministarstvo omladine i sporta, Savet za omladinu opštine Lajkovac organizovao je tribinu kako bi uključio što više zainteresovanih i prikupio ideje za realizaciju projekta. Razgovor su vodili Ranko Filipović, predsednik Saveta za omladinu i predsednik SO Lajkovac, Radovan Bajić, koordinator Kancelarije za mlade, i Jelena Ivković, bivši koordinator Kancelarije za mlade i autor projekta za koji je ministarstvo izdvojilo 574.000 dinara.

Na tribini je najavljeno nekoliko programa koji će biti organizovani do kraja godine. Početkom oktobra startuje likovna radionica, 25. oktobra Škola novinarstva, a radionice glume i plesa krajem novembra. U svim lajkovačkim školama biće održana predavanja na temu prevencije bolesti zavisnosti.

Učesnici tribine u Domu mladih bili su članovi učeničkog parlamenta, učenici osnovnih škola “Mile Dubljević“ iz Lajkovca i „Dimitrije Tucović“ iz Jabučja, srednje škole „17 septembar“, profesori, pedagozi, psiholozi, predstavnici sportskih klubova, predstavnici KUD „Železničar“ i predstavnici omladine političkih stranaka DSS i DS.

Prikaži još ovjava iz Društvo

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

TA „Vaskršnji susreti planinara Srbije“

Prema kalendaru akcija PS Srbije PSD „Magleš “ iz Valjeva Vas poziva na Tradicionalnu akci…