infakt__frame.jpgU okviru inostrane razvojne saradnje sa Ceškom Republikom danas je u Valjevu boravila delegacija Ceške Republike. Zahvaljujuci višegodišnjim kontaktima sa poslovnim partnerima u Ceškoj danas su potpisani ugovori o saradnji na novim projektima „Proširenje kapaciteta snabdevanja pitkom vodom u regiji Boricevac”JKP Vodovod Valjevo i „Uredivanje pitke vode u regiji grada Valjeva” JKP Kolubara).

Povodom završetka projekta ” Izgradnje efektivnog sistema grejanja na daljinu ” u kome je finansijsku podršku dala i Ceška Vlada ucešcem u opremi i montaži toplovodne mreže, održan je i sastanak kome su pored predstavnika grada Valjeva prisustvovali i predstavnici nadležnih ministarstava Vlade Republike Ceške i firme VHS iz Brna koja je bila izvodac radova na projektu.

Projekat vezan za Proširenje kapaciteta snabdevanja pitkom vodom u regiji Boricevac trebalo bi da bude realizovan do 2010.godine. Do sada je u Valjevu realizovano pet projekata iz programa inostrane razvojne saradnje Ceške republike.

Prikaži još ovjava iz Društvo

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

TA „Vaskršnji susreti planinara Srbije“

Prema kalendaru akcija PS Srbije PSD „Magleš “ iz Valjeva Vas poziva na Tradicionalnu akci…