NSZ..jpgNacionalana služba za zapošljavanje i grad Valjevo raspisali su konkurs za odobravanje subvencija privredi za novo zapošljavanje u 2008. godini na podrucju grada Valjeva.
Subvencija za novo zapošljavanje odobrava se za opremanje radnog mesta u iznosu od 100.000,00 dinara po jednom novozaposlenom radniku cime se stvaraju uslovi za novo zapošljavanje nezaposlenih lica sa evidencije NSZ Filijala Valjevo sa mestom boravka na podrucju grada Valjeva.

Subvenciju ne mogu ostvariti udruženja, državni organi, organizacije i drugi korisnici budžetskih sredstava. Prioritet u odobravanju subvencije ako su ekonomski pokazatelji približno jednaki imaju proizvodnja, zanatske i strucne usluge kao i poslodavci koji zapošljavaju: invalidna lica, nezaposlena oba roditelja odn. samohrane roditelje, nezaposlena lica starija od 50 godina, dugorocno nezaposlena i lica u stanju socijalne potrebe.

Rok za podnošenje zahteva je do iskorišcenosti ukupnog iznosa sredstava za subvenciju zapošljavanja a najkasnije do 30. 09 2008/. godine.

Prikaži još ovjava iz Društvo

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

TA „Vaskršnji susreti planinara Srbije“

Prema kalendaru akcija PS Srbije PSD „Magleš “ iz Valjeva Vas poziva na Tradicionalnu akci…