infakt__frame.jpgIdeji Pokreta za Valjevo da se pokrene inicijativa za završetak škole u Brđanima pridružili su se i građani ove MZ, a na današnjoj konferenciji za novinare predsednik Pokreta za Valjevo dr Ilija Tripković izneo je i predloge konkretnih aktivnosti kao što su formiranje Odbora za završetak zgrade škole, a prema proceni stručnjaka za završetak i opremanje škole trebalo bi oko 3-4 miliona €.

Sredtva bi mogla da se obezbede u naredne dve godine iz doprinosa građana, NIP i donacija.

Akcenat Pokreta za Valjevo je na preduzimljivosti i aktivizmu jer će u suprotnom započeta građevina ostati samo uspomena. Na današnjoj konferenciji za novinare u pokretu su se osvrnuli i na dopunu informacije dobijene od poverenika za informacije od javnog značaja po kojoj je ipak formiran Odbor za borbu protiv bolesti zaisnosti od strane SO Valjevo ,a da je prvo obaveštenje da Odbor ne postoji samo posledica previda prilikom pretrage dokumentacije.

Povereniku za informacvije od javnog značaja dostavljena su i nova pitanja koja se odnose na broj promena sastava školskih odbora, upravnih odbora u javnim preduzećima i ustanovama kulture.

Prikaži još ovjava iz Politika

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

Primopredaja dužnosti načelnika Кolubarskog upravnog okruga

“Odlukom Vlade Republike Srbije, na dužnost načelnika Кolubarskog upravnog okruga po…