infakt__frame.jpgPored političkih tema, Pokret za Valjevo će na svojim konferencijama za novinare govoriti i o konkretnim lokalnim temama, ali će javnost upoznavati i sa brojnim pitanjima koje će upućivati povereniku za slobodan pristup informacijama od javnog značaja, rekao je Vojislav Andrić, predsednik IO Pokreta za Valjevo, prenoseći zaključak ovog političkog tela Pokreta. Kao jednu od prvih gradskih tema Andrić je izneo priču o gradskoj čaršiji Tešnjar koju u Pokretu za Valjevo vide kao turističku, privrednu i umetničku atrakciju.

Iz Pokreta za Valjevo upućen je i poziv svim ljubiteljima Tešnjara da daju svoje predloge i sugestije vezane za Tešnjar i da se sadašnjost Tešnjara menja u njegovu korist.
Andrić se danas na konferenciji za novinare osvrnuo i na veliki problem sa psima lutalicama koji su u Jasenici protekle noći poklali gotovo celo stado u domaćinstvu Vujića. Domaćin je za kratko vreme ostao bez desetak ovaca i 20 jaganjaca. Vezano za ovu temu su i pitanja upućena povereniku za informacije od javnog značaja, a odnose se na broj napada pasa lutalica na građane, na postupke za obeštećenje, broj izvršnih rešenja za očeštećenje građana i koliki je to iznos sredstava.

Prikaži još ovjava iz Politika

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

Primopredaja dužnosti načelnika Кolubarskog upravnog okruga

“Odlukom Vlade Republike Srbije, na dužnost načelnika Кolubarskog upravnog okruga po…