infakt__frame.jpgŠkola porodiljstva „Akademik Vojin Šulović” koja se peti put za redom održava u Valjevu, okupilla je 11 polaznika iz Zvornika, Sombora, Kikinde, Novog Sada, Užica, Aranđelovca, Priboja, Podgorice i Valjeva.

I na ovogodišnjem kursu za “Savremeno vođenje porođaja” sa polaznicima će raditi istaknuti stručnjaci naših medicinskih fakulteta i instituta. Predavanja se održavaju u Edukativnom centru Bolnice uz praktični deo programa u prostorijama Službe za zaštitu zdravlja žena.

Škola porodiljstva „Akademik Vojin Šulović” osnovana je 30. septembra 2003. godine pod pokroviteljstvom Centra za kontinuiranu edukaciju Medicinskog fakulteta u Beogradu, Udruženja ginekologa i opstetričara Srbije, Ginekološko-akušerske sekcije Srpskog lekarskog društva i Zdravstvenog centra Valjevo. Škola se prvenstveno bavi organizovanjem postdiplomske nastave u okviru kontinuirane edukacije i zanavljanja znanja, namenjene specijalistima ginekologije i akušerstva i specijalizantima završne godine. Cilj Škole je da se teorijski i praktično obrade ključni problemi akušerske prakse, prikazom najaktuelnijih stavova iz relevantne savremene stručne literature i edukovanjem polaznika da ih primene u svakodnevnom radu.

Prikaži još ovjava iz Društvo

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

TA „Vaskršnji susreti planinara Srbije“

Prema kalendaru akcija PS Srbije PSD „Magleš “ iz Valjeva Vas poziva na Tradicionalnu akci…