infakt__frame.jpgPovodom osnivanja Agencije za ekonomski razvoj u KO, za sutra je u maloj sali SO od 16 sati zakazana prezentacija rada Regionalne Agencije za ekonomski razvoj Šumadije i Pomoravlja.

Regionalna Agencija za ekonomski razvoj Šumadije i Pomoravlja – REDASP, Kragujevac je nastala kroz proces transformacije Regionalne Agencije za razvoj malih i srednjih preduzeća koja je osnovana u okviru projekta “Nefinansijska podrška sektoru MSP u Srbiji”, finansiranom od strane EU, a preko Evropske Agencije za Rekonstrukciju.

Transformacija je izvedena na osnovu uočenih potreba za uslugama koje se tiču pitanja ekonomskog razvoja regiona i neophodnosti da se strateške tačke u procesima razvoja analiziraju u sklopu aktivnosti institucije koja za to ima adekvatne resurse.

Ključna reč u pomenutim procesima je partnerstvo i u nju su uključene kako sve skupstine opstina iz regiona, tako i Regionalna privredna komora, asocijacije preduzetnika i NVO sektor.

Regionalna Agencija za ekonomski razvoj Šumadije i Pomoravlja pokriva teritoriju dva okruga sa 13 opština i preko 600,000 stanovnika.

Organizator skupa je Upravni odbor kolubarskg okruga.

Prikaži još ovjava iz Društvo

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

TA „Vaskršnji susreti planinara Srbije“

Prema kalendaru akcija PS Srbije PSD „Magleš “ iz Valjeva Vas poziva na Tradicionalnu akci…