infakt__frame.jpgПосле интензивног рада на расветљавању кривичног дела убиства Миљке П. и њеног сина Радише у Попадићу општина Мионица утврђено је да је ово кривично дело извршио Дејан М. (1960) из Ћуприје. Ово дело је извршио 15. новембра 2007. године у поподневним часовима. По извршењу дела, у кући је извршио преметачину, одузео одређене предмете кривичног дела, жртве закључао у кућу и возилом “Опел корса”, власништво покојне Миљке, одвезао се у непознатом правцу. Предмети и возило су пронађени у Смедереву.

Такође је утврђено да се осумњичени, у циљу прикривања овог кривичног дела, 19. новембра ове године самоиницијативно јавио на издржавање казне затвора због извршења других кривичних дела, због чијег је избегавања за њим била расписани и потерница. О овом делу обезбеђени су материјални докази, а у току су и друга вештачења, која ће у потпуности потврдити чињеницу да је Дејан М. извршилац овог кривичног дела.

Због обавезе Министарства и ове Полицијске управе да истинито обавештава јавност недвосмислено утврђеним чињеницама, указујемо на то да су поједина средства информисања на крајње непрофесионалан начин износила разна непроверена сазнања која су ометала, или су могла имати утицаја на ометање истраге у расветљавању овог тешког кривичног дела.



У кориту реке Љиг у месту Липље општина Љиг 28. новембра у вечерњим часовима пронађен је мушки леш, старости између 35 и 45 година у поодмаклој фази распадања. Радници ове Полицијске управе интензивно раде на утврђивању идентитета овог лица и разјашњавању околности у циљу утврђивања постојања кривичног дела.

Prikaži još ovjava iz Društvo

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

TA „Vaskršnji susreti planinara Srbije“

Prema kalendaru akcija PS Srbije PSD „Magleš “ iz Valjeva Vas poziva na Tradicionalnu akci…