infakt__frame.jpgVeć petu godinu stalnim aktivnostima nevladina i neprofitna organizacija Društvo za brigu o deci sa posebnim potrebama se trudi da podigne kvalitet života deci sa smetnjama u razvoju, njihovim porodicama i da ih što ravnopravnije uključi u sve tokove društvenog života.

U oblasti socijalno-humanitarnog rada, na konkursu za raspodelu budzetskih sredstava Opštine Valjevo za 2007. godinu, Društvu za brigu o deci sa posebnim potrebama “Naši snovi”, odobreno je 150.000 dinara za realizaciju projekta “Naša kuća”-obuka instruktora kroz predavanja i radionice.

Društvo Naši snovi trenutno realizuje još dva projekta: produženi boravak za učenike specijalne nastave i dnevni boravak za decu koja ne pohadaju nastavu. Aktivnosti se realizuju svakog radnog dana i usklađene su sa sposobnostima i interesovanjem dece: škola crtanja, vajanja, pozorišna radionica, vežbe socijalizacije isl. Terapeuti koji su svakodnevno sa decom rade ovaj tip aktivnosti vec 4 godine sa puno ljubavi i strpljenja, i iz razlicitih struka su, pa su zastupljene učiteljice, dizajnerka, pedagog i specijalni pedagog.

Prikaži još ovjava iz Društvo

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

TA „Vaskršnji susreti planinara Srbije“

Prema kalendaru akcija PS Srbije PSD „Magleš “ iz Valjeva Vas poziva na Tradicionalnu akci…