infakt__frame.jpg Povodom realizacije Sporazuma između Nacionalne službe za zapošljavanje I Opštine Valjevo o odobravanju subvencija privredi za novo zapošljavanje na teritoriji opštine Valjevo, u sredu 19.09.2007.godine, s početkom u 11 sati, u sali Opštinskog veća biće održana konferencija za novinare.

Fondacija za talentovane učenike opštine Valjevo i ove godine raspisala je konkurs za dodelu stipendija za školsku 2007./ 2008.godinu. U toku prošle školske godine opština Valjevo stipendirala je 150-oro dece. Prema Statutu Fondacije, sva deca koja ispunjavaju uslove, ostvaruju pravo na korišćenje stipendije. Fondacija, čiji je osnivač opština Valjevo, osnovana je 1995.godine. Sredstva fondacije obezbedjuju se iz budžeta opštine Valjevo i namenjena su redovnom školovanju, studiranju i postdiplomskim studijama talentovanih učenika i studenata u oblasti prirodno-tehničkog, društvenog, umetničkog obrazovanja, nauke i sporta.
S obzirom da se pored izdvajanja osnivača, sredstva za stipendiranje mogu obezbediti I iz sponzorskih priloga, Upravni odbor Fondacije apeluje na organizacije I pojedince da pomognu stipendiranje talentovane dece uplatom novčanih sredstava na tekući-račun broj 840 – 504644 – 75 otvoren kod Uprave za trezor.

Povodom završetka konkursa za raspodelu budžetskih sredstava opštine Valjevo za 2007.godinu, namenjenih podršci projektima nevladinih organizacija, u petak 21.09.2007.godine u 10 sati, u velikoj sali SO Valjevo biće održana javna promocija odabranih projekata.

Prikaži još ovjava iz Društvo

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

TA „Vaskršnji susreti planinara Srbije“

Prema kalendaru akcija PS Srbije PSD „Magleš “ iz Valjeva Vas poziva na Tradicionalnu akci…