logo ldp.jpgGradjani Valjeva koji se ovih dana upute na petničke bazene prvo se susretnu sa oblacima prašine koja potiče sa nedovršenog prilaznog puta. Naime, radovi koje su još jesenas započeli opštinska direkcija za puteve i preduzeće za puteve Valjevo još nisu završeni, a razlog za to je nezatvorena finansijska konstrukcija. Liberalno demokratska partija pita privremeni organ opštine Valjevo da li je logično da se otpočinju radovi za koje novac nije unapred obezbedjen i da li će ovo biti još jedna “kapitalna investicija” poput davno obećanog Azila za pse, kaže se u današnjem saopštenju LDP.

Ono što je dobro za našu »rekonstruisanu« lokalnu vlast su vremenski uslovi. Možda će ovo toplo vreme isušiti reku Ljubostinju i poplavljena dvorišta i kuće naših sugradjana pošto je očigledno da ova vlast nema drugih rešenja.

Naravno, ovih dana Privremeni organ bi trebalo da bude pojačan odgovornim i kompetentnim ljudima iz Demokratske stranke koji su spremni da odrede prioritete našeg grada i njegovih gradjana. Liberalno demokratska partija pita da li je ovde reč o onoj istoj stranci koja nije htela da učestvuje u radu lokalnog parlamenta, a sada bez ikakvih predrasuda ulazi u vlast sa istim strankama protiv kojih je bila i koje je pozivala da raspišu lokalne izbore.

Možda je i to pitanje odgovornosti.

Prikaži još ovjava iz Samouprava

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

Za opremanje igrališta u valjevskim obdaništima 11 miliona dinara

Grad Valjevo će dobiti 11 miliona dinara za opremanje igrališta u dvorištima valjevskih ob…