infakt__frame.jpgRadovi na izgradnji objekta toplane u Valjevu odvijaju se planiranom dinamikom bez većih poteškoća, ocenjeno je na današnjem sastanku u opštini kome su pored opštinskog rukovodstva i stručnih službi, prisustvovali i izvodjači radova kao i nadzorni organi, saopšteno je danas iz opštinske uprave.
Ugovorne obaveze se moraju ispoštovati i rokovi odredjeni za završetak ovog projekta neće biti produženi istakao je ovom prilikom Zoran Ilić, zamenik predsednika Opštine Valjevo i dodao da će po hitnom postupku u ponedeljak održati sastanak sa predstavnicima češke firme «VHS» iz Brna koji izvode radove na toplovodu u naselju Oslobodioci Valjeva zbog zastoja u radovima.

Tom prilikom će im biti predočeno da se od njih očekuje da ubrzaju svoj deo posla i da dostave plan i dinamiku radova, jer na adresu opštine svakodnevno stižu brojne potpuno opravdane pritužbe stanara najvećeg gradskog naselja. Što se tiče dela toplovoda od objekta toplane do Kolubare II izvodjač radova čačanska firma «Slovas» početkom sledeće sedmice očekuje isporuku cevi kada će započeti i njihovo postavljanje. Svi izvodjači radova insistiraju na tome da Telekom, Elektrodistribucija i Vodovod obeleže svoje podzemne instalacije kako bi ovaj posao bio nesmetano završen.

Prikaži još ovjava iz Privreda

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

Za opremanje igrališta u valjevskim obdaništima 11 miliona dinara

Grad Valjevo će dobiti 11 miliona dinara za opremanje igrališta u dvorištima valjevskih ob…