konkurs.jpgStalna konferencija gradova i opština (SKGO) uz finansijsku podršku Švajcarske agencije za razvoj i saradnju (SDC), i u partnerstvu sa pilot opštinama, započela je realizaciju projekta „Podrška jačanju građanskog učešća u Srbiji – druga faza“. Za potrebe ovog projekta SKGO raspisao je Konkurs za menadžera/menadžerku projektne kancelarije u opštini Valjevo.

Menadžer/ka će upravljati radom Kancelarije za razvoj zajednice koja će biti osnovana kao projektna kancelarija u saradnji sa opštinom Valjevo. Kancelarija će biti nadležna za direktno sprovođenje projekta u opštini Valjevo. Između ostalog, Kancelarija će biti zadužena zapružanje tehničke podrške savetodavnom telu (kao sekretarijat Saveta), Upravljanje i moderiranje procesa konsultovanja na lokalnom nivou (zborovi, javne rasprave, sastanci, forumi i sl.), sprovođenje informativnih i promotivnih aktivnosti na lokalnom nivou (konferencije za štampu, intervjui, nastupi u medijima itd.), tehničku pripremu tendera za mikro-projekte uz podršku Jedinice SKGO za upravljanje projektom i konsultanta za grant procedure, proveru administrativne ispravnosti podnetih projekata, nadzor i podršku sprovođenja mikro projekata, pripremu ‘izveštaja o participativnom procesu’, izveštaja o implementaciji projekta i predloga za mesečne potrebe kancelarije Jedinici SKGO za upravljanje projektom, ostvarivanje saradnje i komunikacije sa Jedinicom SKGO za upravljanje projektom, koordinaciju informisanja, komunikacije i saradnje sa drugim ključnim akterima, organizaciju saradnje sa lokalnim konsultantima, podršku organizaciji treninga i obuka u opštini, pružanje podrške saradnji i radu lokalnih organa i uprave sa mesnim zajednicama i civilnim društvom i podršku razmeni iskustva između svih kancelarija iz pilot opština.

Kao kvalifikacija traži se visoko obrazovanje u oblasti društvenih nauka, razumevanje sistema lokalne samouprave i poznavanje sistema upravljanja projektima i iskustvo u radu sa lokalnim organima i projektima u lokalnoj zajednici, smatra se prednošću, kao i veštine koje podrazumevaju odlične organizacione sposobnosti i komunikativnost, dlično poznavanje rada na kompjuteru (Windows Office programi, Interner Explorer, Outlook Express, itd.), sposobnost timskog rada i spremnost za samostalan rad u lokalnoj zajednici, dobro poznavanje govornog i pisanog engleskog jezika, a poželjna je vozačka dozvola B kategorije.

Prednost imaju kandidati sa prebivalištem na teritoriji opštine Valjevo i svi kandidati muškog pola moraju imati regulisanu vojnu obavezu.

Menadžer/ka se angažuje za potrebe ostvarivanja projekta u opštini Valjevo najduže do 31. decembra 2009. godine. U skladu sa razvojem implementacije projekta vremensko trajanje angažmana menadžera kancelarije može biti skraćeno.

Prikaži još ovjava iz Samouprava

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

Za opremanje igrališta u valjevskim obdaništima 11 miliona dinara

Grad Valjevo će dobiti 11 miliona dinara za opremanje igrališta u dvorištima valjevskih ob…