mupn_saopstenje.jpgPripadnici Odeljenja kriminalističke policije iz Valjeva, lišili su slobode i odredili meru zadržavanja Vladimiru D. (26) iz Valjeva, zbog postojanja osnovane sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćene proizvodnje, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.
Pretresom stana osumnjičenog pronađeno je 18 kesica praškastog sadržaja, ukupne težine od oko 10 grama, pripremljenih za dalju prodaju, za koje se osnovano sumnja da je opojna droga heroin.
Radnici Odseka za suzbijanje privrednog kriminaliteta Odeljenja kriminalističke policije u Valjevu lišili su slobode i predali Istražnom sudiji Opštinskog suda u Valjevu Milicu P. (51) iz Darosave opština Aranđelovac, zbog postojanja osnovane sumnje da je iz niskih pobuda i na izuzetno drzak način izvršila krivično delo prevare. Osumnjičena je, iskorišćavajući poverenje i lakomislenost majke teško bolesnog deteta, došla do medicinske dokumentacije i dovela u zabludu odgovorna lica u srednjoj poljoprivrednoj, medicinskoj i tehničkoj školi u Valjevu, lažno se predstavljajući da je ona majka pomenutog deteta i da joj je potreban novac za dalje lečenje u inostranstvu. Kolektivi navedenih škola su prikupljeni novac od 46.470 dinara uplatili na tekući raču osumnjičene, koji je ona prisvojila za svoje potrebe. Kako se osnovano sumnja da je ova ili slična krivična dela izvršila i na drugim mestima, molimo sve eventualno oštećene građane i kolektive da se jave na telefone 014/ 231-114 ili Državnoj službi Policijske uprave u Valjevu 014/ 92.

Prikaži još ovjava iz Društvo

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

TA „Vaskršnji susreti planinara Srbije“

Prema kalendaru akcija PS Srbije PSD „Magleš “ iz Valjeva Vas poziva na Tradicionalnu akci…