regionalni_razvoj.jpgU ponedeljak 7. maja u 15,30 u velikoj sali Opstine Valjevo biće održana 15. sednica Privremenog organa Opštine Valjevo.
Na dvevnom redu je između ostalog pretres predloga odluke o dopuni poslovnika o radu privremenog organa, donošenje odluke o osnivanju Fonda Milorada Karamarkovića, pretres predloga odluke o poveravanju obavljanja javnog linijskog prevoza putnika. Petočlani privremeni organ trebalo bi da razmatra i godišnji izveštaj o radu PU Milica Nožica i da da saglasnost na program rada za 2006/07. Takođe će razmatrati i program poslovanja Direkcije za robne rezerve za 2007.

I na 15 sednici Privremenog organa biće rasprave o kadrovskim promenama pa je predviđen pretres predloga rešenja o razrešenju v.d. direktora JKP Polet, Vidrak, Valjevo, OSA, Doma kulture Valjevo, Omladinskog centra, Moderne galerije, Internacionalnog umetničkog studija Radovan Trnavac Mića, javnog pravobranioca Zajedničkog javnog pravobranioca opština: Valjevo, Lajkovac, Ljig, Mionica i Osečina, kao i imenovanju novih vršioca dužnosti ovih preduzeća i ustanova.

Članovi Privremenog organa, u ponedeljak će se izjasniti i o predlogu rešenja o izmeni rešenja o imenovanju školskih odbora u OŠ Sestre Ilić, OŠ Sveti Sava i OŠ Prota Mateja Nenadović, kao i o izmeni rešenja o imenovanju UO JP OSA.

Prikaži još ovjava iz Samouprava

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

Za opremanje igrališta u valjevskim obdaništima 11 miliona dinara

Grad Valjevo će dobiti 11 miliona dinara za opremanje igrališta u dvorištima valjevskih ob…