infakt__frame.jpgNa evidenciji Nacionalne službe zapošljavanja Filijala Valjevo na kraju 2006. godine bilo je 16 629 nezaposlenih lica. Najbrojnija su lica koja posao čekaju do 3 godine, skoro 64% dok je oko 8% onih koji posao čekaju preko 10 godina. Tokom 2006. godine poslodavci su valjevskoj Filijali zapošljavanja prijavili ukupno 18 252 slobodna radna mesta. Pored standardnih informacija o slobodnim radnim mestima i organizovanjem Sajmova zapošljavanja, valjevska filijala odnedavno na svom sajtu ima i oglase koje mogu ostaviti poslaodavci direktno slanjem obaveštenja na sajt Filijale.

Cilj ovakvog načina oglašavanja je ušteda u vremenu i proceduri koju poslodavci moraju da urade da bi Filijali prijavili potrebu za radnicima.

Oglas je dostupan na sajtu 7 dana, što je prema procenama stručnih ljudi u Filijali sasvim dovoljno da se oni koji traže posao upoznaju sa ponudom. Zaineresovani se u tom slučaju mogu javiti savetniku čiji je broj ostavljen u kontaktu i tako saznati detalje, a ovakav način oglašavanja je samo još jedno iskorišćavanje potencijala interneta i sajta Filijale.

Prikaži još ovjava iz Društvo

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

TA „Vaskršnji susreti planinara Srbije“

Prema kalendaru akcija PS Srbije PSD „Magleš “ iz Valjeva Vas poziva na Tradicionalnu akci…