infakt__frame.jpgNa samo par kilometara od centra grada u Donjoj Grabovici, u zaseoku Rakića, nalazi se ulica, doduše još nezvanično, Aleksandra Mišića. Od novembra meseca započeti su pripremni radovi na asfaltiranju oko 1,7 km, a u narednih nekoliko dana afvaltni put će biti završen i spojen sa ulicom Save Vujanovića. U ovom zaseoku ima, kako kažu, oko 400 domaćinstava i na ovaj način dugogodišnji problem biće rešen.

Meštani su sopstvenom inicijativom i uz punu podršku MZ Donja Grabovica pokrenuli i rešavanje pitanja rasvete, a predat je zahtev i da se od ulice Jakova Nenadovića produži autobuska linija sve do ulice Save Vujanović i na taj u ovom delu grada obezbedi gradski prevoz. Stanovnici ovog nemalog prigradskog naselja ne kriju zadovoljstvo sa onim što je do sada urađeno.

Vodovodna mreža u ovom delu Grabovice je urađena, kanalizacija funkcioniše u jednom delu, a smeće odnosi gradsko preduzeće Vidrak, čime se čuva zdrava i prirodna sredina na domak grada i znatno poboljšava kvalitet života stanovnika ovog dela grada.

Prikaži još ovjava iz Samouprava

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

Za opremanje igrališta u valjevskim obdaništima 11 miliona dinara

Grad Valjevo će dobiti 11 miliona dinara za opremanje igrališta u dvorištima valjevskih ob…