infakt__frame.jpgPodrška listi grupe građana “Pobeda za Valjevo”dr Slobodan Gvozdenović, Miloš Mandić koja će učestvovati na lokalnim izborima u našem gradu, od sada ima preko 2000 potpisa i to je prva lokalna lista koja je predstavljena nakon raspuštanja lokalnog parlamenta i donošenje odluke da se u Valjevu imenuje privremeno veće koje će donositi odluke umesto odbornika. Jedan od budućih nosilaca liste, dr Slobodan Gvozdenović je rekao da se nada da će lokalni izbori biti raspisani u zakonskom roku, a da su na listi i stranačke i nestranačke ličnosti.

Grad ima sve većih problema, a poslednji primer šikaniranja radnika je u FV Gradac gde je otpušneno 70 radnika, kaže Gvozdenović i najavljuje da će odbornici liste Pobeda za Valjevo ujedno biti Sindikat svim radnicima.

Prostorije MZ Krušik, gde je održana konferencija za novinare, vlasništvo su HK Krušik, ali nisu tačne priče da će članove MZ neko oterati odatle, kaće Miloš Mandić, član sindikata GTK HK Krušik.

I radnici Krušika, kao i svi drugi građani Valjeva zabrinuti su za sudbinu ovog grada i želja ima je da se konačno zaustavi propadanje grada i da se konačno na pravim mestima nađu odgovorni ljudi, zaključio je Mandić.

Prikaži još ovjava iz Samouprava

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

Za opremanje igrališta u valjevskim obdaništima 11 miliona dinara

Grad Valjevo će dobiti 11 miliona dinara za opremanje igrališta u dvorištima valjevskih ob…