infakt__frame.jpgU Regionalnoj Privrednoj komori je danas predstavljena “Industrijska zona Lajkovac za mala i srednja preduzeca”. Na prostoru u blizini Ibarske magistrale, pruge Beograd-Bar i buduce trase autoputa Beograd-juzni Jadran odredjena je povrsina od oko 104,5 hektara, pri cemu je blizu 70 ha neizgradjenog zemljista, pretezno u privatnom vlasnistvu. U pripremi je i zakon da opstine same postanu vlasnici zemljista, sto ce se desiti za najkasnije 8 meseci.
Izjava

Realizovano je niz aktivnosti uz pomoc Organizacije za medjunarodni razvoj i pomoc, U.S. Steel-a i izdavacke kuce Pregled, medju kojima i objavljivanje i promovisanje poslovnog vodica Kolubara, Macva, Podrinje.
Izjava

Prezentaciji je prisustvovao i Željko Ožegovic predsednik Stalne konferencije gradova i opstina, koji je u potpunosti podrzao projekat i izrazio zelju da se i ostale neukljucene opstine ukljuce u slicne aktivnosti. Opstina Lajkovac kroz prezentaciju zeli da realizuje ovu inicijativu, pokaze sta ima u ponudi, privuce investitore i postane konkurentska drugim opstinama.

Prikaži još ovjava iz Privreda

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

Za opremanje igrališta u valjevskim obdaništima 11 miliona dinara

Grad Valjevo će dobiti 11 miliona dinara za opremanje igrališta u dvorištima valjevskih ob…