infakt__frame.jpgZajedničkim ulaganjem opštine Valjevo, valjevske Elektrodistribucije i meštana, u zaseoku Osredak u Goloj Glavi postavljena je trafo stanica. Vrednost investicije je tri miliona dinara, a prema rečima direktora Elektrodistribucije Valjevo Zorana Nikolića, u narednom periodu, u Goloj Glavi će biti rekonstruisana niskonaponska mreža, čime će biti normalizovano napajanje strujom ovog kraja, saopšteno je danas iz pres službe opštinske uprave.

Nove trafo stanice postavljene su i u Poćuti, Majinoviću, Donjoj Kamenici, Jovanji, a u planu su Dublje, Bačevci, Belo Polje, zaseok Vrlobaš u Majinoviću, Lelić…Prema planu valjevske Elektrodistribucije izgradnja mreže niskog napona predstoji u Dročinama, Joševi, Suvodanju, na starom šabačkom putu, u Valjevskoj Loznici, Strmnoj Gori, Zabrdici, Babinoj Luci, Lukavcu…

Do sada je na Divčibarama zamenjeno 100 elektro-stubova, a priprema se puštanje u rad trafo -stanice u Beogradskom naselju. Do 15.decembra biće završen dalekovod Ražana – Divčibare.

U saopštenju poslatom iz odseka za odnose s javnošću opštinske uprave dodaje se i da će zbog radova na izgradnji fekalne kanalizacije na delu puta Rakići – Nenadovići,saobraćaj biti preusmeren od raskrsnice sa Ulicom Jakova Nenadovića ka Tovilovom brdu. Zabrana saobraćaja u oba smera na snazi je od danas do 7.decembra.

Na ovoj deonici postavljena je odgovarajuća saobraćajna signalizacija kako bi vozači i pešaci nesmetano koristili novi putni pravac.

Prikaži još ovjava iz Privreda

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

Za opremanje igrališta u valjevskim obdaništima 11 miliona dinara

Grad Valjevo će dobiti 11 miliona dinara za opremanje igrališta u dvorištima valjevskih ob…