infakt__frame.jpg
Danas je u sali Edukativnog centra ZC Valjevo držano predavanje „AQUA MARIS i alergijski rinitis-iskustva iz kliničke prakse”.
Alergijski rinitis i alergijska astma su najčešće alergijske bolesti. Broj obolelih je u poslednjih deset godina u stalnom kontinualnom porastu, naročito u visokoindustrijalizovanim zemljama, kod dece i mlađih odraslih osoba i pored toga što moderna medicina nudi brojne preventivne i terapijske strategije. Na njihov nastanak utiču brojni spoljašnji i unutrašnji faktori, koji najčešće deluju udruženo. Zbog brojnih argumenata, alergija je bolest savremenog društva i mnogi je nazivaju epidemijom XXI veka.
More prema nekim podacima ima preko trideset lekovitih svojstava, od kojih su neka i opštepoznata po antiseptičkom dejstvu. Najraširenija je upotreba mora za prevenciju i terapiju poremećaja funkcije gornjih disajnih puteva zavaljujući dejstvu mineralnih soli i velikoga broja oligoelemenata.
Prirodno bogatstvo Jadranskoga mora pretočeno je u proizvod aqua maris koji podržava fiziološki status sluzokože nosa, a prilagođen je svakom uzrastu.
IZJAVA
Organizator predavanja je farmaceutska kuća „Jadran” iz Rijeke .

Prikaži još ovjava iz Zdravlje

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

Od lečenja do rođenja beba

U ovo vreme kada se po demografskoj slici koja je katastrofalna u Srbiji, gde smo posle Dr…