infakt__frame.jpg56 stanova u četiri lamele u naselju Milorada Pavlovića i dalje su nedovršeni i neuseljeni i nakon više od pet godina od kada je gradnja završena. Dva stambena objekta su urađena gotovo 90%, dok su dve zgrade završene gotovo 50%. Izgradnja stanova je u nadležnosti Republičke građevinske direkcije.

U razgovoru sa predsednikom opštine Jovanom Tomićem na temu završetka stambenih objekata u naselju Milorada Pavlovića rečeno nam je da do sada nije bilo nikakvih zahteva od strane Republičke direkcije oko uređenja prostora od strane lokalne samouprave i da je jedan objekat čak priklučen na vodovodnu i kanalizacionu mrežu. Tom priliko je takođe potvrđeno da se očekuje raspisivanje tendera za završetak radova na preostalim objektima, a sa prethodnim izvođačima radova ugovori su raskinuti.

Podsećanja radi, u junu 2005. godine kada su predavani ključevi od stanova u naselju Vujićev venac, direktor Republičke građevinske direkcije Slaviša Zlatanović obećao je da će do kraja te godine stanovi biti gotovi, a od tada je prošlo 16 meseci, a da se niko nije ni približio zgradama. U septembru ove godine direktor Zlatanović ponovo objavljuje da će dve zgrade u naselju Milorada Pavlovića biti završene do Nove godine i da su tenderi raspisani, ali se postavlja pitanje da li smo to samo ušli u predizbornu kampanju? Za to vreme 56 porodica čeka svoj krov nad glavom….

Prikaži još ovjava iz Samouprava

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

Za opremanje igrališta u valjevskim obdaništima 11 miliona dinara

Grad Valjevo će dobiti 11 miliona dinara za opremanje igrališta u dvorištima valjevskih ob…