infakt__frame.jpgLiberali Srbije Pokret za Valjevo kao jedan od gorućih problema u razvoju grada vide u činjenici da Valjevo nema gas i da je ove godine propuštena šansa da se iz sredstava Nacionalnog investicionog plana finansira ovaj značajan poduhvat kako za privredu tako i za domaćinstva. Potpredsednik Pokreta za Valjevo Milovan Jovanović istakao je na konferenciji za novinare da su neznanje i nerad lokalne vlasti dovele i do kolapsa u funkcionisanju svih sistema lokalne samouprave, što je krunisano zahtevom za raspuštanje skupštine.

Jovanović je izneo i zamerke zbog asfaltiranja trotoara u Karađorđevoj ulici smatrajući da se ne prate trendovi da se ulice i trotoari popločavaju betonskim plačama.
Govoreći o predstojećem referendumu za donošenje novog Ustava, potpredsednik Pokreta za Valjevo je podsetio da su Liberali još pre dve godine imali predlog Ustava koji je dostavljen Skupštini, ali da se o tome nije raspravljalo. Odluku o izlasku svojih članova na referendum za usvajanje novog Ustva Liberali prepuštanju njima samima.

Prikaži još ovjava iz Politika

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

Primopredaja dužnosti načelnika Кolubarskog upravnog okruga

“Odlukom Vlade Republike Srbije, na dužnost načelnika Кolubarskog upravnog okruga po…