infakt__frame.jpgNakon letnje pauze od 1. septembra ponovo počinju filmske projekcije u bioskopu Central, dok će velika scena Doma kulture biti rešervisana za pozorišne predstave i horske svečanosti.
Sve do 6. septembra u bioskopu Central prikazivaće se smerički akcioni film “Povratak Supermena”. Film “Posejdon”, takođe američke produkcije prikazivaće se od 7. do 10. nakon čega će ljubiteljima horora od 11. do 13. septembra biti prikazan film “Predskazanje”.

Srpsko-bosanska komedija “Nebo nad krajolikom” valjevska piublika će moći da vidi na filmskom platnu od 14. do 17. septembra. Američki animirani film “Garfild 2” koji je ujedno i sinhronizovan na srpski jezik u Centralu će se prikazivatii od 18. do 24. septembra, a nakon toga do 27. septembra srpska drama “Stvar srca”. Za kraj meseca na bioskopskom platnu biće prikazana američka melodrama “Kuća na jezeru”. Sve filmske projekcije u Centralu biće od 20 sati.

Velika scena Doma kulture 7. septembra od 19 sati rezervisana je za dečiju pozorišnu predstavu “Kuckava bajka”. Svoju premijeru predstava je imala ntokom trajanja Tešnjarskih večeri i izazvala je veliko interesoovanje kako mladje populacije tako i njihovih roditelja. Predstava je urađena u produkciji NVO Centar za modernu edukaciju i u saradnji sa Domom kulture. Zanimljivu priču po tekstu Dragutina Dobričanina adaptirala je i režirala Angelina Lukić.

Dom kulture Valjevo 9. septembra od 18 sati biće domaćin šestih po redu Gospojinskih susreta crkvenih horova.

Prikaži još ovjava iz Kultura

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

Gudači osvojili brojne nagrade u Šapcu

Treći vikend marta 2023. je definitivno obeležen uspesima gudačkog odseka naše muzičke ško…