infakt__frame.jpg U okviru Letnje lige Srbije  proteklog vikenda na bazenu u Banjici odigrana je šesta vaterpolo utakmica sa VK “”Vračar”” iz Beograda.
Utakmica je završena rezultatom 6:5 u korist domaćina. Za VK “”Valis”” golove su dali M.Vasiljević (3), Aleksandar Rakić (1) i Boško Stanković(1), a za VK””Vračar”” svih 6 golova dao je Bradajić, pozajmljeni igrač, sada tehnički direktor VK””Partizan””.
Obzirom da je ovu utakmicu VK”” Valis”” odigrao bez učešća, dva eminentna pozajmljena igrača u ovoj ligi: Nilole Kuljača i Žarka Petrović, značajno je naglasiti po stručnoj oceni uprave kluba, da su naši momci pokazali izvarendnu zrelost i dobru igru, što je i bio jedan od ciljeva kluba.
Uprava kluba dobija potvrdu za napore koje je učinila za jačanje kapaciteta kluba dovođenjem vrhunskih imena vaterpolista sa naših prostora. Za kratko vreme, uz svesrdnu pomoć:Peđe Mihajlović, Nilole Kuljača i Žarka Petrović ne samo na utakmicama nego i na treninzima, naši momci su značajno napredovali, osposobili se i da izađu samostalno na “”megdan”” klubovima koji imaju profesionalne treninge u zatvorenim bazenima tokom cele godine, što naši momci u ovom gradu nemaju.

Prikaži još ovjava iz Sport

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

TA „Vaskršnji susreti planinara Srbije“

Prema kalendaru akcija PS Srbije PSD „Magleš “ iz Valjeva Vas poziva na Tradicionalnu akci…