infakt__frame.jpg Mladi u Srbiji su danas najugroženiji deo društva. Siromaštvo, nefunkcionionalno obrazovanje, nezaposlenost i izolacija ukazuju na ozbiljnost problema. Nemogućnost putovanja, nepoznavanje jezika, kompjuter tek u svakoj petoj kući mlade u Srbiji čini nepismenimi nespremnim za savremeno doba ostavljajući ih daleko iza vršnjaka iz drugih delova sveta? Briga za mlade je briga za budućnost.
Kako se danas srpsko društvo ophodi prema tim problemima? Srpska javnost ne pokazuje nikakvo interesovanje za probleme mladih. U Republici Srbiji na postoji ni jedan zvanični dokument kao ni jedan državni organ koji se bavi mladima. Potrebe mladih su uvek na poslednjem mestu. Organizovano ne participiraju ni u jednom od nivia vlasti. Mladi u Srbiji su potpuno marginalizovani!
Zato postoje mladi Liberalno demokratske partije. Mi smo ono po čemu se LDP razlikuje od ostalih političkih organizacija. Svrha našeg postojanja je izgradnja društva u kome ćemladi kao lideri razvoja zauzimati centralno mesto. Da bi smo to postigli, meophodno je izgraditi građansko društvo, a mi smo za taj posao spremni!
Mladi LDP-a zalažu se za princip jednakih šansi za sve, koji će svakome omogućiti da ostvari svoje potencijale.

Prikaži još ovjava iz Politika

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

Primopredaja dužnosti načelnika Кolubarskog upravnog okruga

“Odlukom Vlade Republike Srbije, na dužnost načelnika Кolubarskog upravnog okruga po…