zgrada SO Valjevo.jpg85 učenika osnovnih i srednjih škola sa teritorije valjevske opštine nosioci su Vukove diplome za postignut odličan uspeh u prethodnom školovanju. Najviše učenika a ovim priznanjem je iz OŠ Andra Savčić, 22, potom iz Prve osnovne škole 14 i 13 iz OŠ Milovan Glišić. Sa Vukovim diplomama za odličan uspeh u srednjoškolskom obrazovanju najviše učenika je u Tehničkoj i Gimnaziji školi. Sa područja seoskih osnovnih škola, 7 učenika je ponelo vukovu diplomu.
Povodom završetka školske godine i postignutog uspeha, za vukovce osnovnih i srednjih škola upriličen je prijem u opštini Valjevo, a predsednik opštine tom prilikom svim učenicima je uručio knjige, Beseda Vladike Nikolaja Velimirović, kao simboličan poklon i zahvalnica za postignut uspeh.
Posebno mi je zadovoljstvo što mogu da pozdravim pamet ovog grada i da se zahvalim njima i njihovim roditeljima za čast koju su nam ukazali, rekao je ovom prilikom predsednik opštine Jovan Tomić. Vi ste lučonoše i nada ovog grada i mi se svi moramo potruditi da omogućimo lepšu budućnost.

U ime nagrađenih, zahvalila se Jelena Vignjević, učenica Prve osnovne škole.

Broj nosilaca “Vukove diplome” ove godine se ne razlikuje znatno od predhodnih, što pokazuje da ima puno dece koja ulažu napore da budu vukovci i ukazuje na činjenicu da se u školama ozbiljno radi .

Prikaži još ovjava iz Društvo

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

TA „Vaskršnji susreti planinara Srbije“

Prema kalendaru akcija PS Srbije PSD „Magleš “ iz Valjeva Vas poziva na Tradicionalnu akci…