infakt__frame.jpgNa poziv građana mesne zajednice Krušik predstavnici OO SRS prisustvavali su zboru građana održanom proteklog vikenda gde su se upoznali sa problemima sa kojima se susreću građani ove mesne zajednice istakao je na dnašnjoj konferenciji za novinare Dobrivoje Grujičić predsednik OO SRS. Tom prilikom odbornicima SRS predočeni su problemi vezani za komunalnu gradnju, zatim problemi vodovodno kanalizacione mreže kao i problemi prostorija MZ. Naime mesne zajednice dostavile su svoj plan i program komunalne gradnje pre predviđenog roka međutim iz tog programa ništa nije ušlo u program javnih preduzeća dodao je Grujičić.

Ovom prilikom Grujičić je posebno istakao problem kišne kanalizacije jer su u više navrata vatrogasne cisterne intervenisale jer se crpi voda iz podruma ili pridzemlja koja su cesto bila poplavljena u slučaju kiše. U programu je takođe istaknuto da se u 17 ulica postavi osvetljenje.

Grujičić je istakao i problem zgrade broj 19 gde se bespravno uselilo 6 romskih porodica a postoji opasnost i od rušenja zgrade. Povodom navedenih problema građani MZ Krušik uputili su dopis opštini Valjevo na koji su dobili odgovor međutim i dalje ništa nije urađeno kako bi se rešili bar neki od problema sa kojima se susreću građani ove mesne zajednice. Inače na zbor građana mesne zajednice bili su pozvani direktori javnih prduzeća kao i predsednik opštine Jovan Tomić ali se nisu odazvali pozivu pa će odbornici SRS u SO na narednoj sednici zahtevati da se povede rasprava o izveštaju o radu JKP Valjevo.

Prikaži još ovjava iz Samouprava

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

Za opremanje igrališta u valjevskim obdaništima 11 miliona dinara

Grad Valjevo će dobiti 11 miliona dinara za opremanje igrališta u dvorištima valjevskih ob…