g_17.jpgOO G17 plus će od 13. do 20. juna organizovati akciju “Crveni karton za SRS i ta akcija je u ovom trenutku prioritet, najavio je Miloš Pavić, savetnik predsednika OO za ekonomska pitanja na današnjoj konferenciji za novinare. Kao što je poznato, G17 plus je u pokrenuo inicijativu za zabranu rada SRS zbog uvreda koje je polanik Zoran Krasić izneo na račun ministarke poljoprivrede Ivane Dulić Marković na nacionalnoj osnovi.

Razloge za ovakve nastupe radikala u OO G17 plus vide u padu njihovom rejtinga, a kako ovo nije prvi puta, Pavić smatra da je došlo vreme da neko javno usprotivi govoru mržnje.

Aleksandar Gajić, predsednik OO G17 plus obraćajući se pre svaga javnosti Valjeva zaptao je šta se dešva sa toplifikacijom grada i izgradnjom toplane o kojoj se toliko pričalo i zapitao zašto se sada svako pitanje na tu temu smatra destrukcijom.

Gajić je još jednom ponovio podatak da je ministarstvo za rudarstvo i energetiku na vreme podnelo projekat gasifikacije KO za razliku od opštine Valjevo koja je trebala da konkuriše za sredstva za sekundarnu gasifikaciju. Zbog kritika koje su na račun preduzeća Srbijagas upućene iz opštine, Gajić je pozvao predsednika Tomića da se izjasni da li podržava Vladu Republike Srbije ili je na lokalu preuzeo karakteristike koalicionih partnera?

Gajić je izrazio bojazan da će politička nestabilnost odbiti investitore i najavio da će uskoro proslediti informaciju kakav je stav opštine po pitanju gasifikacije bio pre 2005. godine.

Prikaži još ovjava iz Samouprava

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

Za opremanje igrališta u valjevskim obdaništima 11 miliona dinara

Grad Valjevo će dobiti 11 miliona dinara za opremanje igrališta u dvorištima valjevskih ob…