infakt__frame.jpgOO DS danas je održao konferenciju za novinare na kojoj je Slobodan Ilić potpredsedik OO stranke govorio o nezakonitostima u radu SO i lažnim obećanjima lokalnog parlamenta. Svojim stavom i radom lokalna vlast uspela je da stvori samo negativan ambijent za potencijalne investitore i na taj način ni malo ne doprinese rešavanju nezaposlenosti rekao je Ilić. Sadašnja lokalna vlast ostaće zapamćena i po velikom broju donošenja odluka koje su nezakonite. Ovakva situacija praćena je i stalnim davanjem lažnih obećanja a ovom prilikom Ilić je podsetio i na obećanja data od strane ministra za kapitalne investicije Velimira Ilića.

Valjevo je u decembru mesecu prošle godine imalo veći iznos prosečnih bruto plata u odnosu na Karljevo i Priboj što nije bio slučaj u naredna 4 meseca kada su ova dva grada imala znatno veći inos bruto plata od Valjeva. Stoga se postavlja pitanje zašto se Valjevo nije našlo na listi 25 gradova koji mogu da dobijaju povoljna sredstva iz fonda za razvoj.

OO DS smatra da je za stanje u Valjevu najodgovorniji predsednik opštine koji, kakao navode u ovoj stranci, svaku odgovornost pokušava da izbegne.

Kako lokalna vlast ne radi ništa po pitanju poboljšanja životnog stndarda i smanjenja nezaposlenosti jedini izlaz iz ovako teške situacije predstavljaju izbori zaključio je Slobodan Ilić potpredsednik OO DS.

Prikaži još ovjava iz Politika

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

Primopredaja dužnosti načelnika Кolubarskog upravnog okruga

“Odlukom Vlade Republike Srbije, na dužnost načelnika Кolubarskog upravnog okruga po…