infakt__frame.jpgSajam dostignuća privrede Kolubarskog okruga “SPREG”, koji se već treću godinu održavao u Valjevu završen je u subotu predstavljanjem slikarskog dua Vigled i Univerziteta primenjenih umetnosti Megatrend.
Univerzitet primenjenih nauka Megatrend je u oktobru prošle godine organizovao prvu izložbu Vigleda u Valjevu i tako je počela njihova saradnja.Nakon toga su usledila predstavljanja u Somboru,Vojvodini,Vrbasu I Novom Sadu,a očekuju ih izložbe u Bosni i do kraja godine u Beogradu.
Govore sličnim likovnim jezikom u nekim momentima slični a u nekim toliko različiti duo Vigled sjajno saradjuje i dopunjuju se medjusobno baš zbog tih različitosti. Pored slikanja Milivoj Kostić je napisao i knjigu pod naziovom Vigled koja predstavlja izlazak iz surove realnosti ka putu svetlosti.
U pripremi je još jedan deo Vigleda za koji se priprema promocija koji je vezan za medjuodnos sporta i umetnosti.
Fakultet primenjenih umetnosti Megatrend predstavljao je kampanju za novu školsku godinu a prema rečima Slavoljuba Vukićevića veoma su zadovoljni posećenošću.
Organizator sajma je Marketinška agencija “Gatti”, a suorganizatori su Regionalna privredna komora Valjevo, Opšte udruženje privatnih preduzetnika i njihovih zadruga, a generalni pokorivitelj je SO Valjevo.
Na 4.500 kvm izložbenog prostora, u dve sale i na otvorenom, predstavljeno je 82 izlagača.

Prikaži još ovjava iz Privreda

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

Za opremanje igrališta u valjevskim obdaništima 11 miliona dinara

Grad Valjevo će dobiti 11 miliona dinara za opremanje igrališta u dvorištima valjevskih ob…