infakt__frame.jpgPoslednjih nekoliko meseci nas grad guše veliki problemi koji se ne rešavaju i daju samo negativne posledice istakao je na današnjoj konferenciji Aleksandar Gajić predsednik OO G17 plus i dodao da je krajnje vreme da se našem gradu obezbedi politička stabilnost. Poslednja događanja na političkoj sceni vezana su za teške optužbe bivših direktora javnih preduzeća protiv partijskih kolega, gde su navedene moguće zloupotrebe i pokušaji zloupotreba javnih funkcija rekao je Gajić.

Ukoliko u nekoj sredini ne postoji pravna sigurnost onda nema ni ulaganja kapitala od strane potencijalnih investitora sto znači da nema ni radnih mesta. Svedoci smo da brojne firme koje su kvalitetne i ozbiljne kupuju pogone van Valjeva gde je pravna i ekonomska sigurnost mnogo veća rekao je Gajić.

Buduća politička i privredna događanja u našem gradu u naredna dva meseca ozbiljno će uticati na budućnost grada u idućih 5 do 7 godina istakao je Gajić i dodao da svi građani kao i političke stranke trebaju najozbiljnije da shvate situaciju i prihvate odgovornost za razvoj i opstanak grada.

Prikaži još ovjava iz Politika

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

Primopredaja dužnosti načelnika Кolubarskog upravnog okruga

“Odlukom Vlade Republike Srbije, na dužnost načelnika Кolubarskog upravnog okruga po…