infakt__frame.jpgU organizacii Regionalne privredne komore Valjevo danas je u maloj sali SO održana treća sednica odbora za nauku , tehnološki razvoj i inovacije. Teme sednice odnose se na veoma značajna pitanja i akcije koje su u toku ili će biti realizovane u Regionalnoj privrednoj komori Valjevo i već su sadržane u programu rada komore za 2006 godinu. Učesnici sednice bili su privrednici, istraživači, inovatori i predstavnici lokalne samouprave. Ovom prilikom dr. Dragan Povrenović, državni sekretar za nauku i zaštitu životne sredine, govorio je o primeni dva veoma važna zakona za oblast istraživanja.
Na današnjoj sednici odbora za nauku, tehnološki razvoj i inovacije prezentovan je i projekat “Takmičenje za najbolju tehnološku inovaciju u Srbiji 2006”. Kao i prethodne godine ovaj projekat pružiće šansu svim fizičkim i pravnim licima, radnim timovima da kvalitet svojih tehnološki zasnovanih, poslovnih ideja i inovacija provere i uporede u odnosu na druge.
Svi zainteresovani prijave mogu popuniti putem interneta na adresi www.inovacija.org i na tom sajtu se mogu naći sva potrebna uputstva i informacije za učešće na ovom takmičenju.
Najbolji će osvojiti vredne nagrade a cilj takmičenja je da učesnici plasiraju svoje znanje nakon čega bi trebalo da sledi formiranje malih preduzeća.

Prikaži još ovjava iz Društvo

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

TA „Vaskršnji susreti planinara Srbije“

Prema kalendaru akcija PS Srbije PSD „Magleš “ iz Valjeva Vas poziva na Tradicionalnu akci…