infakt__frame.jpgZa građane Valjeva ne bi bio nikakav problem to što su neke stranke u vlasti, a neke u opoziciji da se u gradu živi pristojno, da nema nezaposlenih, da je grad čist i sređen, da se gradi samo sa odgovarajućim građevinskim dozvolama, ali stvarnost je potpuno drugačija, istakao je Dušan Arsenić potpredsednik OO DS na današnjoj konferenciji za novinare.

Svedoci smo da se za svo ovo vreme funkcionisanja lokalnog parlamenta, koji je nezakonito formiran, lokalna koalicija stranaka bavi samo svojom konsolidacijom odnosno namicanjem kvoruma, kadrovskim poslovima dok oni ključni problemi koji su bitni za funkcionisanje grada ostaju nerešeni, izjavio je Dušan Arsenić.

Arsenić je ovom prilikom prokomentarisao i poslednju sednicu SO i rekao da se svakom sednicom nastavlja brukanje Valjeva.

Reagujući na istupanje bivšeg vd direktora OSA, predsednik OO SRS Dragan Grujičić, priznao je da je zbog OSA morao da ucenjuje včladajuću koaliciju istakao je Arsenić.

Aresnić se ovom prilikom osvrnuo i na smenu direktora DNIP Napred i rekao da ni ovaj problem još uvek nije rešen jer bivši direktor još nije predao dužnost a određena dokumenta su nestala. Kako su izbori u Valjevu najviši interes za građane, DS će u narednom periodu sprovoditi razne aktivnosti na putu ka tome.

Prikaži još ovjava iz Politika

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

Primopredaja dužnosti načelnika Кolubarskog upravnog okruga

“Odlukom Vlade Republike Srbije, na dužnost načelnika Кolubarskog upravnog okruga po…