infakt__frame.jpgLiberalno demokratska partija je u poslednja četiri meseca osnovala 80 odbora koji broje blizu 20 000 članova izjavio je na današnjoj konferenciji Tomislav Milanović menadžer OO LDP-a. Inače 11 marta predstavljen je i program stranke za ovu godinu pod nazivom 10 reformi dok će u subotu 8 aprila biti održana konstitutivna sednica glavnog odbora na kojoj će biti usvojen plan kampanje LDP-a. Početak kampanje očekuje se 15 aprila i trajaće 3 meseca, kada će građanima Srbije biti predstavljen program ove stranke.

Suštinski razlog zbog čega su Srbiji potrebni izbori je i taj što Vlada nije sposobna da reši neke od ključnih pitanja kao što su saradnja sa Haškim tribunalom, status Kosova i odnosa u državnoj zajednici kao i ubrzanje tranzicije i modernizacije Srbije, istakao je Tomislav Milanović.

Milanović se ovom prilikom osvrnuo i na lokalne aktuelne teme rekavši da su i našem gradu neophodni novi izbori jer sadašnja lokalna vlast nije sosobna da reši neke od ključnih pitanja za funkcionisanje grada.

Milanović je još dodao da sadašnja opozicija ne preduzima nikakva parlamentarna i vanparlamentarna sredstva koja bi dovela do novih izbora. LDP poziva sve građane da se udruže u inicijativi da se smeni sadašnja lokalna vlast i formira nova sa pravim i odgovornim ljudima.

Prikaži još ovjava iz Politika

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

Primopredaja dužnosti načelnika Кolubarskog upravnog okruga

“Odlukom Vlade Republike Srbije, na dužnost načelnika Кolubarskog upravnog okruga po…