infakt__frame.jpgDanas je u hotelu Grand održan prvi deo Regionalnog Seminara na temu “Tehnike sprovodjenja izborne kampanje u organizaciji Centralnog izbornog štaba G17 plus Beograd i OO G17 plus Valjevo. Predavači na seminaru bili su predstavnci Centralnog izbornog štaba engleske konzervativne partije Sue ban Baston i predstavnici Ulsterunion party Severne Irske Brian Crow i Petar Mans.
U saradnji sa G17plus u Valjevu i Užicu Gosti iz Engleskih demokratskih stranaka koje su I organizovale kurs iz tehnike izvođenja i sprovođenja izbornog procesa u Engleskoj preneli su su nam nove informacije kako se to radi u Zapadnoj Evropi .Aleksandar Gajić predsednik OOG17 plus nada se da je to dobar pokazatelj Evropskog puta Valjeva i Srbije u bolju budućnost .

U Engleskoj se izbori održavaju svake druge godine što znači da su političke partije veoma zauzete,izjavio je Brian Crow.

Seminaru je danas prisustvovalo 25 polaznika i smatra se da je ovo prvi korak u boljoj saradnji stranke G17 plus i stranaka slične orjentacije Evropske unije.

Prikaži još ovjava iz Politika

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

Primopredaja dužnosti načelnika Кolubarskog upravnog okruga

“Odlukom Vlade Republike Srbije, na dužnost načelnika Кolubarskog upravnog okruga po…