Valjevo se već duže vreme nalazi na stranputici svih finansijskih dešavanja u Srbiji izjavio je na današnjoj konferenciji Slobodan Ilić potpredsednik OO DS. On je ovom prilikom uporedio Valjevo sa još nekim gradovima u Srbiji kao što su Kragujevac, Loznica, Kraljevo, Leskovac. Suštinska razlika između ovih gradova i Valjeva je ta što su se ovi gradovi našli među 25 opština koji su po novoj odluci Vlade Republike Srbije došle u situaciju da lakše rešavaju, pre svega, problem zapošljavanja i problem razvoja istakao je Ilić.

Jedino što su predstavnici lokalne vlasti uspeli to je da uvećaju obaveze prema opštinskoj stambenoj agenciji i to bez ikakvog obrazloženja izjavio je Ilić.

Ono što su predstavnici lokalne vlasti obećavali da će uraditi sa razvojem valjevske privrede, sa povećanjem zaposlenosti sem u javnim preduzećima nisu ostvarili istakao je Ilić i dodao da sa takvim načinom rada to neće ni uraditi. nosti sem u javnim preduzećima nisu ostvarili istakao je Ilić i dodao da sa takvim načinom rada to neće ni uraditi. @@@

Prikaži još ovjava iz Politika

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

Primopredaja dužnosti načelnika Кolubarskog upravnog okruga

“Odlukom Vlade Republike Srbije, na dužnost načelnika Кolubarskog upravnog okruga po…