infakt__frame.jpgPodmladak i Biološka grupa društva istraživača Vladimir Mandić Manda organizuje tradicionalnu zimsku edukativno-istraživačku akciju od 10. do 19. januara u Donjim Leskovicama.
Na akciji će učestvovati oko 60 članova istraživačkog društva iz Novog Sada, Beograda i Valjeva, a akcija je namenjena učenicima osnovnih i srednjih škola. Polaznici će uz ekipu od 5 stručnih saradnika imati priliku za teroetsko i praktično upoznavanje sa raznim oblastima (astronomija, geologija, biologija, psihologija, istorija, novinarstvo itd) ali i da nauče kako da izađu na kraj sa brojnim problemima sa kojima se susreće današnja omladina ( bolesti zavisnosti, sekte, AIDS i drugo).
Na ovoj akciji biće obeleženo i deset godina rada i saradnje Društva istraživača Vladimir Mandić Manda i Društva istraživača iz Bačke Topole. Očekuje se i veliki broj gostiju koji će činiti saradnici i istraživači koji su proteklih godina doprineli očuvanju i održavanju saradnje. Centralni skup starih članova planiran je za vikend, od 13. do 15. januara.
Izuzetni rezultati u formiranju budućih naučnih kadrova, ali pre svega zdravih ličnosti koje su istraživači postigli u proteklih 36 godina postojanja, a posebno u poslednjih 11 godina intenzivnog, sistematskog i stručnog obrazovno-vaspitnog rada sa podmlatkom, osnovni su motiv za nastavak tradicije ovakvih akcija.

Prikaži još ovjava iz Društvo

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

TA „Vaskršnji susreti planinara Srbije“

Prema kalendaru akcija PS Srbije PSD „Magleš “ iz Valjeva Vas poziva na Tradicionalnu akci…