infakt__frame.jpgOO DSS danas se oglasio saopštenjem za javnost u kome je napravljen osvrt na organizaciju proslave dočeka Nove godine na gradskom trgu i gde je istaknuto da je gotovo svim većim gradovima Srbije, u kojima se organizovano dočekivala Nova godina, građanima ponuđeno dosta šarolikog programa sa izvođačima prepoznatljivim celoj Srbiji. DSS postavlja pitanje da li je onakva proslava bila na nivou ovog grada i smatra da je ovo samo jedan u nizu poteza koji nas vodi neizbežnom – novim lokalnim izborima.
DSS u Valjevu je na poslednjim lokalnim izborima dobila šest odborničkih mesta i bila spremna da preuzmeme deo odgovornosti za dešavanja u našoj opštini. Međutim oni koji su pravili skupštinsku većinu smatrali su da mogu napraviti koaliciju koja će biti operativnija i efikasnija. kaže se u saopštenju za javnost. Koalicija se kao krčag razbila na budžetu. Alavim partnerima pretilo se – ako nećete vi hteće DSS.
Mi svoje birače nećemo izneveriti. Za takav potez nemamo mandat. Naš interes je opšte pobljšanje uslova života u Srbiji, stvaranje atmosfere u kojoj će ljudi biti u prilici da bez obzira na stranačku pripadnost rade ono što znaju i da žive od svog rada.Priča se sad da će DSS u Valjevu formirati skupštinsku većinu sa DS, SPO, PSS i Liberalima Srbije.
Pa da presečemo i ova nagađanja – u ovakvoj koaliciji nećete nas videti. Zbog naših birača, zbog poštenja, zbog Valjeva, zbog Srbije. Spremni smo za izbore, pa neka građani sude, kaže se u današnjem saopštenju za javnost OO DSS

Prikaži još ovjava iz Samouprava

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

Za opremanje igrališta u valjevskim obdaništima 11 miliona dinara

Grad Valjevo će dobiti 11 miliona dinara za opremanje igrališta u dvorištima valjevskih ob…