infakt__frame.jpg12-ta sednica SO Valjevo biće održana najverovatnije u petak 30. decembra. Nesuglasice zbog budžeta bile su razlog nedostatka kvoruma na početku današnjeg zasedanja, nakon čega su usledile konsultacije šefova odborničkih grupa SRS i nezavisne odborničke grupe sa predsednikom SO. Sastanku su prisustvovali i predstavnici odeljenja za budžet.
Nakon gotovo dvosatnog sastanka dogovoreno je da se konsultacije nastave sutra, ali detalje sa sastanka ni jedna odbornička grupa nije želela da saopšti.
Inače na dnevnom redu sednice pored odluke o budžetu bio je i predlog odluke o naknadi za korišćenje građevinskog zemljišta i utvrđivanje visine naknade kao i izmena i dopuna odluke o administrativnim taksama, predlog odluke o ovlašćenju predsednika opštine da odlučuje o pribavljanju, otuđenju i korišćenju sredstava opštine Valjevo. Na sednici je trebalo da se donese odluka o poveravanju obavljanja prevoza putnika u prigradskom saobraćaju kao Ii da se da saglasnost na akontnu cenu proizvodnje i isporuke toplotne energije.

Prikaži još ovjava iz Privreda

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

Za opremanje igrališta u valjevskim obdaništima 11 miliona dinara

Grad Valjevo će dobiti 11 miliona dinara za opremanje igrališta u dvorištima valjevskih ob…