infakt__frame.jpgGrađani Valjeva svesni su ovih dana agonije opštinske vlasti koja kulminira usvajanjem budžeta za 2006. i koji je najblaže rečeno sraman. Budžet je napravljen da pokriva troškove ogromne opštinske birokratije kao i troškove šoderizacije opštine preko partijske direkcije za izgradnju grada koju “Nova Srbija” smatra svojim plenom, kaže se u saopštenju za javnost OO Socijaldemokratije.
Predsednik opštine bi morao da odgovori građanima kako je dao saglasnost na povećanje cena vode i smeća za preko 50%, ako se zna da su troškovi života bili ispod 20%.? Odgovor je jasan ako se zna da je “Vodovod” takođe partijska firma. Na delu je i pljačka poslovnih objekata koji vodu i smeće plaćaju dodatno i po višestruko uvećaniim cenama. Za to vreme najveća kapitalna investicija u 2005. u gradu je azil za pse.
Na primeru vladavine Nove Srbije u ovih godinu dana najbolje smo se uverili da je populizmom u stilu “brata Velje” lako doći na vlast, ali i to da za vršenje vlasti treba mnogo znanja i iskustva posebno u gradu kao što je naš. Stoga ljudski je priznati da se nije uspelo i časno odstupiti, kaže se u saopštenju za javnost OO SD.

Prikaži još ovjava iz Samouprava

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

Za opremanje igrališta u valjevskim obdaništima 11 miliona dinara

Grad Valjevo će dobiti 11 miliona dinara za opremanje igrališta u dvorištima valjevskih ob…