infakt__frame.jpgU hotelu Grand sinoć je održana tribina OO Liberalno-demokratske partije na kojoj su govorili članovi predsedništva ove stranke Nenad Prokić i Nikola Samardžić. Simpatizerima i članovima ove stranke najpre se obratio Tomislav Milanović predsednik OO LDP.
– U prethodnih godinu dana LDP koja je funkcionisala kao frakcija i definisala je svoju politiku kojom želi da bude alternativa u Srbiji. Dominantnu politiku sve stranke realizuju koristeći se populizmom. Nasuprot tome LDP želi da u fokus svoje politike stavi građanina i metod kojim će se koristiti jeste istina.
LDP je jedina politička snaga koja je spremna na beskompromisno menjanje društva i koja je svesna da nijedna promena nije laka, rečeno je na jučerašnjoj tribini.
-Ovo je moj treći istup ili prestup u Valjevo. Prvi je bio 1997. godine i to je bio jedan pokret kojim smo ostvarili slobodu i u tom pokretu je protekla i ova godina i kao da nam se životi ponavljaju.
Samardžić je ovom prilikom kao najveće probleme u našoj zemlji pored siromaštva i loše ekonomske situacije, naveo rešenje statusa Kosova, odnose sa Crnom Gorom i saradnju sa Haškim tribunalom. LDP je spremna da ponudi rešenja za teške probleme Srbije i sposobna je da ih ostvari, rekao je Smardžić i dodao da će se ova partija zalagati da se sada i odmah u Srbiji izgradi moderno demokratsko društvo.

Prikaži još ovjava iz Politika

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

Primopredaja dužnosti načelnika Кolubarskog upravnog okruga

“Odlukom Vlade Republike Srbije, na dužnost načelnika Кolubarskog upravnog okruga po…