infakt__frame.jpgPovodom uspešnog početka pregovora sa EU o pridruživanju, DSS je započela akciju druženja sa građanima Srbije. Početkom pregovora Srbija je zakoračila na novi put, put boljitka i prosperiteta i ovaj uspeh nije samo zasluga Vlade, već i svih građana i cele države. To nagoveštava i poboljšanje ekonomskog stanja u Srbiji i zbog toga DSS kao nosilac odgovornosti u Vladi poziva građane Valjeva na druženje u subotu 12. novembra u 11,30 ispred diskonta Maxi.

DSS je stranka koja vodi politiku Vlade RS i pored tih problema bavi se i pregovorima sa EU i pregovorima o Kosovu i Metohiji. Stav DSS po tom pitanju je da je to neotuđivi deo Srbije i insistiraće na poštovanju Rezolucije 1244. U DSS smatraju da će se i taj problem rešiti na najbolji mogući način.
U DSS ističu da je Valjevo znalo da kada je bilo najvažnije, da pruži ogromnu podršku i poverenje ovoj stranci i predsedniku Vlade Vojislavu Koštunici i da se to ne zaboravlja, te stoga pozivaju sve građane da dođu u subotu i povedu svoju decu, buduće stanovnike EU.

Prikaži još ovjava iz Politika

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

Primopredaja dužnosti načelnika Кolubarskog upravnog okruga

“Odlukom Vlade Republike Srbije, na dužnost načelnika Кolubarskog upravnog okruga po…