infakt__frame.jpgU prostorijama SPO danas je održana konferencija za novinare na kojoj su o problemima u funkcionisanju lokalnog parlamenta i ostalim aktuelnim problemima u gradu govorili Jovan Bogdanović predsednik OO i Đorđe Pavlović potpredsednik OO stranke. Pavlović je proteklu godinu ocenio kao još jednu u nizu propuštenih prilika da se nešto uradi za grad i sugrađane. U proteklih godinu dana ne samo da nije rešen nijedan problem već nije ni pokušano da se bilo šta uradi. Ekonomska situacija je sve gora, nezaposlenost sve veća, a komunalni problemi sve izraženiji dodao je Pavlović.

-Neko bi pomislio da mi nemamo Skupštinu i lokalnu vlast. Dok naš grad sve više tone u sivilo i beznađe naša Skupština se još uvek pretače oko smena i postavljanja direktora javnih preduzeća. Pitamo se kada će početi da se rešavaju ona pitanja koja interesuju sve nas. A to su ona osnovna – asfaltiranje ulica, kanallizacija, voda, ulična rasveta kao i ona bitna za ceo grad – privlačenje kapitala i investicija i zapošljavanje.

Bogdanović je govorio o aktuelnim problemima a jedna od njih je i droga u našem gradu. Svedoci smo još jednog smrtnog slučaja kao posledice konzumiranja droge, rekao je Bogdanović i dodao da od ove teme beži pre svega opštinska vlast.

-Svedoci smo i policijske racije, odmah i uvek pošto se nešto desi. Svedoci smo prisustva dilera i njihovih “vojnika” i njihovog, verujem, nelegalnog posedovanja oružja. U poseldnjih 15 godina česta je i umešanost policije u teška krivična dela.

Bogdanović se ovom prilikom obratio i predstavnicima SUP-a Valjevo rekavši da od njih očekuje da dosledno rade svoj posao jer je u pitanju sigurnost građana koja je trenutno ugrožena na razne načine.

Prikaži još ovjava iz Samouprava

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

Za opremanje igrališta u valjevskim obdaništima 11 miliona dinara

Grad Valjevo će dobiti 11 miliona dinara za opremanje igrališta u dvorištima valjevskih ob…